Lepistö toivoo ringeten näkyvyyden kasvavan

27.05.2020

Kiekko-Espoo ringeten naisten SM-joukkue on tehnyt jatkosopimuksen puolustaja Camilla Lepistön kanssa.

24-vuotias puolustaja Camilla Lepistö kuuluu jo joukkueen vakiokalustoon, kun hänellä käynnistyy 10. kausi SM-tasolla. Lepistö edusti myös Ruotsin maajoukkuetta loppuvuodesta 2019 pelatuissa ringeten MM-kisoissa, jossa Ruotsi voitti President's Pool sarjan kultaa.

Lepistö on pelannut kaikki SM-sarjakautensa EKS logon alla, mutta siirtymisen Kiekko-Espoon paitaan hän kokee positiivisena.

Kiekko-Espooseen siirtymisessä merkittävintä varmasti on se, että olemme nyt osa suurta seuraa, ja siten joukkueemme ja ylipäänsä ringeten näkyvyys toivottavasti kasvaa. Pelaajan arjessa ei ole konkreettisesti muutoksia näkynyt, paitsi tietenkin uudet pelipaidat on tulossa

Katseet on jo vahvasti käännetty tulevaan, kun joukkue on fysiikkavalmentajan tekemillä ohjelmilla harjoitellut jo hyvän aikaa etätreenien merkeissä.

- Kesän oheisharjoittelut ovat alkaneet hyvin omatoimisen ohjelman parissa. Vahvassa roolissa on näin alkukesästä peruskunnon kasvattaminen ja siten lenkillä on tullut käytyä paljon, Lepistö kertoo.

Joukkueen perusrunko tulee pitkälti pysymään samana kuin aikaisempina kausina, mutta myös uusia kasvoja tullaan näkemään.

Fiilis tämän kauden joukkueesta on oikein hyvä! Joukkueemme on pitkälti sama kuin viime kautena eli monipuolisuutta tulee ensi kaudellakin Espoon joukkueesta löytymään. Lisäksi tulemme varmasti hitsautumaan tiiviiksi ja yhtenäiseksi joukkueeksi kesän ja kauden aikana, kun pääsemme taas toivottavasti kohtapuoliin viettämään aikaa yhdessä niin treeneissä kuin treenien ulkopuolellakin!

Lepistön lisäksi Kiekko-Espoossa tulee viime kauden tapaan pelaamaan joukkueen kapteeni ja maajoukkuepuolustaja Milla Laakso sekä keskushyökkääjänä pelannut Neea Virtanen.

Uuden tulokkaan pelaajasopimus paljastetaan vielä tällä viikolla. Kukakohan mahtaa olla kyseessä?