Lapinlahti tehokkaampi maalinteossa

27.02.2021

Kiekko-Espoo matkusti Savon sydämeen, jossa vieraspeliä emännöi Lapinlahden Luistin. Jatkosarja lähenee loppuaan ja tällä kertaa emännillä oli paremmat työhanskat käsissään ja veivät ottelun nimiinsä lukemin 10-6 (2-2, 4-2, 1-1, 3-1).

Peli oli alussa hyvin tasaista ja tiukkoja tilanteita oli molemmissa päissä, mikä näkyi myös tulostaululla. Toisessa erässä Lapinlahti pääsi rokottamaan Kiekko-Espoon virheistä tehden kaksi maalia enemmän päästen 6-4 johtoasemaan pitkälle erätauolle siirryttäessä.

Kolmanteen erään Kiekko-Espoo oli kaivanut vinkki vitoset ja kikkakolmoset pelikirjastaan, mutta valitettavasti tulosta syntyi vain yhden maalin verran johon pystyi myös kotijoukkue. Viimeisessä erässä Kiekko-Espoon ponnisteluista huolimatta emännät olivat tehokkaampia ja onnistuivat kuluttaamaan suuren osan ajasta Kiekko-Espoon puolustuspäässä.

Kaksi pistettä saldolleen keränneen Lapinlahden parhaina pelaajina palkittiin maalivahti #31 Tiina Tenhunen ja #21 Niina Piiroinen. Kiekko-Espoon parhaita olivat tänään #13 Katariina Kurikko ja #15 Maija Väyrynen.

Kiekko-Espoon pelit jatkuvat heti huomenna, kun Tapiolaan vieraaksi saapuu Blue Rings Tuusulasta.