Maalijuhlaa sarjanousijaa vastaan

14.11.2020

Kiekko-Espoo suuntasi aikaisin lauantai aamulla kohti Tesoman jäähallissa, jossa vastaan asettui sarjanousija Ilves. Kiekko-Espoo pääsi maalijuhlan tuntuun sarjanousijaa vastaan, kun peli päättyi lukemiin 5-16 (3-4, 1-4, 0-4, 1-4).

Peli alkoi Kiekko-Espoon osalta tahmeasti ja Ilves rokotti tekemällä ottelun avausmaalin jo ajassa 0:40, maalin tekijänä Luna Reunanen. Kiekko-Espoo kuitenkin pääsi vähitellen peliin mukaan ja Iiris Pitko tasoitti pelin ajassa 2:15. Pitkälle erätauolle lähdettiin lukemissa 4-8.

Toiselle puolikkaalle Kiekko-Espoo tuli aivan uudella energialla ja saikin tehtyä maalin jo 19 sekunnin kuluttua erän alusta, maalin tekijänä seitsemän maalia viimeistellyt Maija Väyrynen. Kahdessa viimeisessä erässä Espoo pelasi paremmalla tasolla verrattuna ottelun alkuun ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla.

Kiekko-Espoon parhaimpana palkittiin Ira Merivaara ja Ilvekseltä Luna Reunanen.

Huomenna pelaamme viimeisen runkosarjan kotipelin Lahtea vastaan, peli alkaa 17:00 Tapiolan harjoitusjäähallissa. Tervetuloa!