Maalijuhlaa Tapiolassa

25.10.2020

Tuplapeliviikonlopun toinen ottelu päättyi voitokkaasti 14-3, kun vastaan asettui jo toistamiseen Blue Rings Tuusulasta.

Kiekko-Espoo aloitti ottelun sähäkästi, kun vain 22 sekunnin jälkeen Maija Väyrynen teki kotijoukkueen ensimmäisen maalin. Ensimmäinen erä jatkui tämän jälkeen tasaisissa merkeissä. Erän loppupuoliskolla Kiekko-Espoo onnistui kuitenkin alivoimalla viimeistelemään toisen osumansa, kun puolustaja Camilla Lepistö onnistui maalinteossa. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin Kiekko-Espoon johtaessa 2-0.

- Lähdimme parantamaan peliä viime kohtaamisestamme ja siinä onnistuttiin. Lähdimme otteluun hyvällä jalalla ja asenteella ja se näkyi avausmaalin tullessa jo ajassa 0:22, kommentoi joukkueen hyökkääjä Iiris Pitko.

Toinen erä oli Kiekko-Espoon hallintaa. Espoolaisten karvaus oli tehokasta ja myös keskialueella espoolaiset saivat useita katkoja. Espoolaisten maalihanat aukesivat myös kunnolla, kun erässä viimeisteltiin kuusi maalia Blue Ringsin verkkoon. Maalin teossa onnistui hienoilla maaleillaan kolmeen otteeseen Maija Väyrynen sekä kertaalleen Ira Merivaara, Neea Virtanen sekä Katariina Kurikko. Pitkälle erätauolle lähdettiin Kiekko-Espoon vahvassa 8-0 johtoasemassa.

Kolmannen erän alussa Blue Rings onnistui ohittamaan ensimmäisen kerran Kiekko-Espoon puolustuksen, kun Annika Haara onnistui maalinteossa. Kiekko-Espoo jatkoi kuitenkin maali-iloitteluansa, onnistuen neljästi erän aikana. Kolmas erä päättyi tilanteessa 12-2.

Neljännessä erässä molemmat joukkueet onnistuivat luomaan maalipaikkoja ja peli pyöri tasaisesti kummassakin päässä. Espoolaiset onnistuvat vielä kahdesti maalinteossa ja Blue Rings kerran. Ottelu päättyi lukemiin 14-3. Espoon tehonaisina tänään toimivat Maija Väyrynen (5+4), Katariina Kurikko (2+4), Neea Virtanen (1+3) ja Ira Merivaara (3+0). Ottelun parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta ansaitusti Maija Väyrynen ja Blue Ringsiltä Taru Heikkilä.

Koko pelin läpi nähtiin pirteä Kiekko-Espoo!

Takana on hieno neljän pisteen viikonloppu, josta on hyvä jatkaa eteenpäin. Ensi viikolla Kiekko-Espoolla ei kuitenkaan ole otteluita, vaan seuraavan kerran pisteistä päästään taistelemaan lauantaina 7.11. Vuosaaren jäähallissa, jolloin vastassa on Helsinki ringette.