Maaliton pelin alkupuolisko

22.09.2019

Nokia-EKS 9-5 (2-0, 1-0, 1-4, 5-1)

Tänään pelasimme vieraspelin Nokialla. Nokia sai hyvän alun pelille tehden kaksi maalia heti ensimmäisillä minuuteilla. Saimme kuitenkin alkukankeuden jälkeen taas paremman otteen pelistä. Kahdessa ensimmäisessä erässä emme kuitenkaan saaneet tehtyä maaleja paikoista, vaikka peli olikin tasaista vääntöä. Pitkälle erätauolle lähdettiin lukemissa 3-0. Kolmannessa erässä Nokia pääsi vielä 4-0 johtoon, jonka jälkeen aloitimme hurjan kirin päästen johtoasemaan ja lukemiin 4-5. Tämä ei kuitenkaan riittänyt ja Nokia pääsi vielä viimeisessä erässä rokottamaan virheistämme. Peli päättyi Nokian voittoon 9-5.

Joukkueiden parhaina palkittiin tänään EKS:ltä Maija Väyrynen #15 ja Nokialta Mette Nurminen #19.

Ensi viikolla pelit jatkuu lauantaina Leppävaarassa, kun vastaan asettuu LL-89 Say Cheese. Peli alkaa klo 14:45 Warrior Areenalla💪 Be there!💙