Espoon kasvatti Halttunen: "Espoossa on erinomainen pelaajapolku. Olen saanut pelata kotikaupungissani pikkutytöstä aina naisten SM:ään asti." 

11.07.2020
Kuva: Timo Kupiainen
Kuva: Timo Kupiainen

Ringeten naisten SM-sarjaa pelaava Kiekko-Espoo on solminut jatkosopimuksen puolustaja Minka Halttusen, 19, kanssa kaudelle 2020-2021. Espoon junioripolun kulkenut Halttunen aloittaa toisen kautensa naisten SM-sarjassa. 

Espoossa on erinomainen pelaajapolku. Olen saanut pelata kotikaupungissani pikkutytöstä aina naisten SM:ään asti.

Ringeten SM-joukkueen kotihalli on ollut Laaksolahden Areenan sulkemisen jälkeen Leppävaaran jäähalli, mutta tulevalle kaudella joukkue siirtyy pelaamaan Tapiolan harjoitushalliin, jossa on katsomo. Näin ollen SM-joukkueella on entistä paremmat olosuhteet harjoitella ja pelata, ja samalla se mahdollistaa ringeten lajitietoisuuden kasvattamisen niin Espoossa kuin koko Suomessakin.

Mahtavaa päästä pelaamaan hallissa, jossa on kunnon katsomo. Toivottavasti saadaan uutta fiilistä ja enemmän katsojia peleihin!

Naisten SM-sarjan otteluohjelma julkaistaan heinäkuun aikana, mutta suurimmaksi osaksi vastustajat tulevat pysymään samoina kuin menneilläkin kausilla. Hyvinkään jouduttua luopumaan sarjapaikastaan, nousee Ykkössarjan kolmanneksi sijoittunut Ilves takaisin SM-sarjaan pitkän tauon jälkeen. 

Emme varmasti ole ainoita joille jäi nälkä viime kaudesta, joten luvassa on kovia vastustajia.

Kiekko-Espoo ringeten joukkueen rakentaminen on jo pitkällä. Pelaajasopimustilanteen pääset näkemään "Joukkue" välilehdeltä. Alkuviikosta kuullaan Jonna Vähäkankaan mietteitä tulevasta ja julkaistaan myös Kiekko-Espoon uusin pelaajavahvistus.