Narikka ja Multala SM-joukkueen rosteriin

13.09.2020

Kiekko-Espoo ringette on kirjoittanut pelaajasopimukset Maiju Narikan ja Emmi Multalan kanssa. Kiekko-Espoo ringeten jatkuvuuden kannalta on äärimmäisen tärkeää ja hienoa saada nostettua pelaajia edustukseen omasta pelaajapolusta. Viime kaudella Naisten Ykkössarjaa pelanneet Narikka ja Multala lähtevät kauteen lunastamaan pelipaikkaa edustusjoukkueesta. 

Espoon Kiekkoseuran kasvatti Narikka, 23, nousi pelaamaan Naisten SM-sarjaan kaudelle 2018-2019. Viime kauden Narikka aloitti SM-joukkueessa, kunnes opinnot veivät Tanskaan ja Suomeen palattuaan Narikka harjoitteli ja pelasi loppukauden Naisten Ykkösjoukkueen kanssa. Nyt hän on valmis käynnistämään kauden edustuksen joukossa. 

Multala, 20, on Nummelan Nupsin kasvatti, joka siirtyi pelaamaan Espoon Kiekkoseuraan, kun toiminta Nummelassa loppui. Espoossa Multala on pelannut jo kaudesta 2011-2012 lähtien joista viimeiset neljä kautta Naisten Ykkössarjaa ja nyt hän pääsee taistelemaan pelipaikasta edustusjoukkueessa. Koronan puitteissa Multalaa tullaan näkemään mahdollisesti myös EKS-paidassa ja Ykkösjoukkueen otteluissa. 

Viime kaudella naisten edustukseen Ykkösestä nostettiin Pitko, Kuiko sekä Halttunen.  

- Suomen suurimpana seurana pystymme tarjoamaan pelaajillemme mahdollisuuden B-ikäluokan jälkeen rauhassa kasvaa Ykkösessä ja kerryttää kokemusta naisten peleistä ennen nousua SM-sarjaan. Meillä on paljon omia taitavia junioreita kasvamassa, joka lupaa hyvää tulevaisuudelle, kommentoi ringeten lajipäällikkö Ira Merivaara. 


Kiekko-Espoo ringeten kausi käynnistyy lauantaina 19.9. Tapiolan harjoitusjäähallissa klo 15.30 kotiottelulla sarjanousija Ilvestä vastaan. Tervetuloa!