Nokia oli tyly emäntä

14.01.2024
NoU - Kiekko-Espoo 6-1 (3-0, 1-0, 2-0, 0-1)

Sunnuntaina Kiekko-Espoo suuntasi bussin kohti Nokiaa tietämättä, millaista kyytiä siellä oli luvassa.

Peli alkoi takkuisesti, kun Nokia pääsi heti kahden minuutin sisään tekemään 2 maalia. Espoon aikalisästä huolimatta ensimmäinen erä oli haastava, ja toiseen erään lähdettiin kolmen maalin takaa.

Lyhyellä erätauolla Espoo sai tsempattua, ja hätäiset ratkaisut vähenivät. Espoo pääsi paremmin paikoille, mutta viimeistely uupui. Pitkälle erätauolle lähdettiin Nokian johtaessa 4-0.

Kiekko-Espoo vaihtoi hieman pelikirjaa ja pystyi nostamaan tasoa ensimmäisistä eristä. Kolmannessa erässä nähtiin ennennäkemättömän pitkä siirretyn rangaistuksen pyöritys. Espoo sai peräti neljä kertaa hankittua uuden ajan, mutta pyöritys harmillisesti katkesi aluerikkeeseen. Nokia pääsi rokottamaan vielä kahdesti ennen viimeistä erää.

Kiekko-Espoon maalihanat aukesivat harmillisesti vasta 5 minuuttia ennen pelin loppua. #38 Pipsa Laine viimeisteli upeasti renkaan maalin perukoille, mutta se jäi Espoon ainoaksi osumaksi. Peli päättyi Nokian voittoon 6-1.

Pelin parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueelta maalivahti #69 Oona Keskinen ja vierasjoukkueelta varmoja puolustusotteita näyttänyt #32 Tuuli Laakkonen.

Seuraavan kerran Kiekko-Espoo taistelee pisteistä kotiluolassaan la 20.1 klo 18:15, kun vastaan asettuu SM-sarjan kärkipaikalla oleva Blue Rings.