Kiekko-Espoo vei pisteet sarjakärjeltä

06.02.2022
Kuva: Timo Kupiainen

Viikonlopun ensimmäisessä ottelussa Tapiolassa Kiekko-Espoo kohtasi Nokian. Vierasjoukkueen kärsimistä poissaoloista huolimatta, saatiin tiukka kamppailu aikaan, jonka Kiekko-Espoo vei nimiinsä lukemin 5-2 (1-1, 1-0, 1-1, 2-0).

Ottelu eteni tasaisesti molempien joukkueiden onnistuessa ensimmäisessä erässä kertaalleen maalinteossa. Kiekko-Espoo osui toistamiseen toisessa erässä joten pitkälle erätauolle lähdettiin tilanteessa 2-1. Kolmas erä menikin tasan 1-1 ja viimeistä erää kohti lähdettiin jännittävässä tilanteessa 3-2. Kiekko-Espoo onnistui pääsemään kahden maalin karkumatkalle ja Nokian yrittäessä kiriä 6:lla kenttäpelaajalla pääsi Luana Perez #16 laittamaan renkaan tyhjään maaliin.

"Peli oli alusta loppuun asti tiukkaa vääntöä, mutta meidän karvaus sekä puolustus toimi tänään erittäin hyvin. Jäähyjä vihellettiin paljon puolin ja toisin, jotka hieman sekoittivat peliä. Saimme kuitenkin tehtyä tarvittavat maalit ja näin kaksi pistettä jäi Espooseen." - kommentoi Kiekko-Espoon Kapteeni Tanja Ahonen #7 joka tänään iski 2 maalia vastustajan verkkoon. Jäähyiltä ei tosiaan tässä pelissä vältytty, sillä tuomarin käsi nousi jäähyn merkiksi jopa 16 kertaa.

Pelistä palkittiin Nokialta joukkueen Kapteeni Kaisa Viren #39 ja Kiekko-Espoolta upean 300. ottelun pelannut Camilla Lepistä #23.

Kiekko-Espoo kohtaa sunnuntaina paikalliskamppailussa Helsingin kello 12.00.