Nokialle pisteet lauantain ottelusta

22.01.2023

Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti ja maalipaikkoja syntyi puolin ja toisin. Pitkälle erätauolle lähdettiin Nokian tiukasti johtaessa 2-1.
Nokia sai vahvan alun pelin toiseen puolikkaaseen, kun #15 Maija Väyrynen teki heti kolmannen erän alkuun ottelun toisen maalinsa. Kolmannessa erässä Nokia viimeisteli vielä 3 maalia lisää Kiekko-Espoon kovasta taistelusta huolimatta. Viimeiseen erään lähdettiinkin Nokian johtaessa 6-2. Viimeisessä erässä nähtiin vielä maalit molemmilta joukkueilta, kun Kiekko-Espoon #11 Kia Erkkilä ja Nokian #12 Salonen Roosa onnistuivat maalinteossa.
Pelin parhaina palkittiin Nokialta #35 Elina Raesola ja Kiekko-Espoolta kovaa puolustanut ja maalin tehnyt #11 Kia Erkkilä
Kiekko-Espoon #93 Minka Levander kommentoi peliä seuraavasti: "Peli alkoi terävästi ja pitkälle erätauolle lähdettiin tiukassa takaa-ajo asemassa. Toisella puoliskolla Nokia tuli tuttuun tapaansa räväkästi ja viimeisteli tarkasti meidän merkkausvirheistä. Meillä on edelleen maalinteossa petrattavaa, Nokia puolusti uhrautuvasti meidän tekopaikat pois."