Nou kaatoi kotonaan Kiekko-Espoon

11.12.2022

NoU aloitti pelin vahvasti ja ensimmäinen maali syntyikin ajassa 05:01, kun Jenni Linnamäki laittoi renkaan kulmalta sisään. Kotijoukkue oli alusta alkaen valmiimpi pelaamaan ja hallitsi rengasta. Ensimmäinen erä päättyi kotijoukkueen johtaessa 3-0 ja pitkälle erätauolle lähdettiin NoU:n johtaessa 6-0.
Kolmannessa erässä maalipaikkoja rakennettiin molempiin päihin ja molemmat joukkueet saivat tehtyä kaksi maalia erän aikana. Kiekko-Espoo pääsi vasta pelin kahdessa viimeisessä erässä pelin vauhtiin mukaan, jolloin pisteet jäivät ansaitusti Nokialle. Peli päättyi 8-3 lukemiin.
Kotijoukkueen parhaana palkittiin hienot tehot tehnyt #20 Jenni Linnamäki (4+2) ja Kiekko-Espoolta ahkerasti puolustanut #32 Tuuli Laakkonen. "Ei lähdetty pelaamaan tarpeeksi rohkeesti kahdessa ensimmäisessä erässä. Nokia liikutti rengasta paremmin hyökkäyksessä ja sai luotua vaarallisia maalipaikkoja" kommentoi Kiekko- Espoon hyökkääjä Riikka Sjögren.