Nokialle pisteet kärkikamppailusta

21.02.2021

Kiekko-Espoo sai tänään vieraakseen Nokian Urheilijat, kun ottelun panoksena oli jatkosarjan kärkipaikka. Nokialaiset olivat tänään parempia lukemin 4-7 (2-1, 1-3, 0-2, 1-1).

Ottelu lähti hyvin käyntiin, kun kotijoukkueen Luana Perez teki ensimmäisen maalin ajassa 2:33 ja pari minuuttia myöhemmin Tanja Ahonen iski kotijoukkueen toisen osuman. Vierasjoukkueen Roosa Salonen pääsi kaventamaan tilannetta ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla, joten toiseen erään lähdettiin 2-1 Kiekko-Espoon johtoasemassa.

Toisessa erässä Nokia pelasi vahvasti rengasta ja sai käännettyä pelin itselleen. Kiekko-Espoolla tuli muutamia merkkausvirheitä, joista Nokia pääsi rokottamaan iskien toisessa erässä kolme maalia. Kotijoukkue ei pystynyt vastaamaan samalla tavalla Nokian ryhtiliikkeeseen ja Kiekko-Espoon toisen erän ainoaksi maaliksi jäi Maija Väyrysen osuma. Näin pitkälle erätauolle lähdettiin tasaisessa tilanteessa vierasjoukkueen johtaessa 3-4.

Toisen erän tahti siirtyi suoraan kolmanteen erään eli Nokia sai pidettyä renkaanhallinnan itsellään ja viimeisteltyä vielä kaksi maalia. Kiekko-Espoo kuitenkin taisteli loppuun asti ja sai parannettua peliään neljänteen erään, mutta hyvistä yrityksista huolimatta pelin toisella puoliskolla kotijoukkueen ainoaksi maaliksi jäi Maija Väyrysen osuma.

Nokia oli siis tänään parempi lukemin 4-7 ja vei mukanaan kaksi pistettä sekä jatkosarjan kärkisijan. Ottelun parhaan palkittiin Kiekko-Espoolta #16 Luana Perez ja Nokialta #12 Roosa Salonen.

Kiekko-Espoo suuntaa katseensa ensi viikonloppuun, jolloin vastassa on Lapinlahti sekä sunnuntaina kotiottelu Blue Ringsiä vastaan.