Pääkaupunkiseudun paikalliskamppailu

23.02.2020

Helsinki-EKS 3-14 (1-4, 2-2, 0-3, 0-5)
.
Tänään kohtasimme Malmin jäähallissa Helsinki Ringeten. Peli lähti osaltamme hyvin käyntiin, kun onnistuimme avaamaan maalihanamme jo erän alkupuoliskolla. Helsinki tasoitti kuitenkin välittömästi ensimmäisen maalimme jälkeen, mutta onnistuimme vielä kolmeen otteeseen ensimmäisen erän aikana kasvattaen johtomme lukemiin 1-4 ensimmäiselle erätauolle lähdettäessä. Toinen erä jatkui tasaisena vääntönä molempien onnistuttua kahdesti. Pitkälle erätauolle lähdettiin lukemissa 3-6.
.
Kolmannessa erässä puolustimme tiiviisti ja käänsimme peliä hyvin hyökkäyspäähän. Hyökkääjämme onnistuivat luomaan erinomaisia maalipaikkoja, joista onnistuimme kolmesti. Neljännessä erässä jatkoimme hyvien maalipaikkojen luomista viimeistellen loppulukemiksi 3-14.
.
Pelin parhaina palkittiin Helsinki Ringeteltä #33 Kia Erkkilä ja meiltä 3+6 tehot tehtaillut #15 Maija Väyrynen.
.
Ensi viikonloppuna pelaamme jatkosarjan toiseksi viimeisen ottelun Lahden vieraana kello 16:30 SOL Areenalla.