Pisteet kotiin Raisiosta

26.09.2020

Tänään Kiekko-Espoo matkasi Raisioon RNK Flyersin vieraaksi ja voitti ottelun lukemin 6-12.

Ensimmäinen erä lähti vahvasti käyntiin Kiekko-Espoon viimeistellessä viisi maalia. Karvausvoitot ja puolustuspään vahva pelaaminen piti oman pään melkein tyhjänä ja toiseen erään lähdettiin Kiekko-Espoon johtaessa 1-5.

Toinen ja kolmas erä oli selkeästi tasaisempaa maalien valossa, sillä toisessa erässä molemmat joukkueet saivat yhdet maalit ja kolmannessa erässä kahdet. Näin viimeiseen erään lähdettiin 4-8 tilanteessa edelleen Kiekko-Espoon johtoasemassa. Neljännessä erässä Kiekko-Espoo rakensi ja hyödynsi maalipaikat tehokkaammin ja vei voiton kotiin lukemin 6-12.

Kiekko-Espoolta palkittiin loistavasti karvannut #16 Luana Perez ja RNK Flyersin joukkueesta #22 Marianna Kuiko.

Huomenna pelataan taas Tapiolassa, kun vastaan luistelee LL Say Cheese. Ennen ottelun alkua on jälleen luvassa palkitsemisia, joten olethan ajoissa paikalla. Tervetuloa kannustamaan Kiekko-Espoo voittoon klo 13.30! Ottelua voit seurata myös suorana Ringette TV:n kautta YouTubesta.