Pisteet Espooseen

24.02.2024

RNK - Kiekko-Espoo 4-9 (1-1, 1-1, 1-5, 1-2)

Tänään Kiekko-Espoo matkasi vieraspeliin Raisioon. Heti ensimmäisen erän alussa #9 Vivica Andersson pisti Raision johtoasemaan. Peli oli tasaista, ja maalipaikkoja syntyi puolin ja toisin. Kiekko-Espoon ensimmäinen maali syntyi ajassa 13:40 #45 Jenna Hakkaraisen toimesta.

Toinen erä jatkui tasaisesti. Molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kerran. Pitkän erätauon jälkeen Kiekko-Espoo sai kuitenkin maalihanat auki ja pääsi neljän maalin karkumatkalle.

Neljännessä erässä Raisio haki kavennusta, mutta Kiekko-Espoo sai pidettyä johdon itsellään. Viimeisessä erässä maalinteossa onnistuivat Raision #65 Helmi Silokivi ja Kiekko-Espoolta #16 Luana Perez sekä #45 Jenna Hakkarainen. Summeri soi pelin päättymisen merkiksi, ja kaksi pistettä lähti Kiekko-Espoon matkaan.

Pelin parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta hienoista onnistumisista #11 Kia Erkkilä ja #45 Jenna Hakkarainen. Raisiolta palkittiin #65 Helmi Silokivi, #18 Myllymäki Joanna ja #9 Vivica Andersson.

Pelit jatkuvat ensi viikon torstaina, kun Kiekko-Espoo pelaa viimeisen SM-jatkosarjan ottelunsa vastassa Blue Rings.