Pisteet jäivät Nokialle tiukan taistelun jälkeen

27.02.2022
Kuva: Timo Kupiainen

Kiekko-Espoo matkasi viikonlopun ainoaan otteluun Nokialle, sarjakärki NoU:n vieraaksi. Tasainen ottelu päättyi Espoon niukkaan tappioon 4-3 (2-2, 2-0, 0-1, 0-0).

Ottelu alkoi vauhdikkaasti molempien joukkueiden onnistuessa maalinteossa muutaman ensimmäisen minuutin kuluessa. Ensimmäinen erä oli hyvin tasainen, molemmat joukkueet taistelivat renkaasta ja onnistuivat luomaan maalipaikkoja. Espoon maaleista vastasivat Minka Levander ja puolustaja Emma Wood. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin siis tasatilanteessa 2-2.

Toisessa erässä Nokia pääsi hyödyntämään maalipaikkansa paremmin, vaikka Espoo saikin pyörittää 3-2 hyökkäystä jopa kahden minuutin ajan. Pitkälle erätauolle lähdettiin siis Nokian johtaessa 4-2.

Kolmanteen erään Espoo lähti ottamaan Nokian hienoista etumatkaa kiinni ja Katariina Kurikko onnistuikin laittamaan renkaan verkon perukoille.

Neljännessä erässä Espoo sortui jäähyilyyn, eikä onnistunut kirimään maalieroa. Viimeisessä erässä maaleja ei enää nähty, Espoon taistelusta huolimatta. Maalipaikkoja oli kuitenkin runsaasti. Tiukka ottelu päättyi Nokian niukkaan 4-3 voittoon. Ottelun parhaina palkittiin Espoolta loistavan ottelun pelannut Minka Levander ja Nokialta maalivahti Oona Keskinen.

"Tappiosta huolimatta pelasimme omaa peliämme ja saimme rakennettua loistavia maalipaikkoja, ensi kerralla laitamme niistä sisään. Myös puolustus ja maalivahtipeli toimivat hyvin tänään", kommentoi puolustuspäässä pelannut Iiris Pitko päivän ottelua.