Pisteet kotiin Tuusulasta!

10.10.2020

Kiekko-Espoo jatkoi puhtaalla pelillä, kun vierasottelu Tuusulassa Blue Ringsiä vastaan päättyi lukemiin 4-9 (0-2, 2-5, 1-1, 1-1).

Joukkueiden viimeisestä kohtaamisesta oli ehtinyt kulua 1,5 vuotta, joten ottelua ja Blue Ringsin uudistuneen joukkueen kohtaamista odotettiin innolla. Ottelu Tuusulan jäähallissa käynnistyi Kiekko-Espoon komennuksessa Blue Ringsin luistellessa vierellä. Tuusulan verrattain suuri kaukalo ei tuottanut vaikeuksia Kiekko-Espoolle, vaan joukkue sai hyviä karvaus- ja keskialueen riistoja, joista se pääsi hyviin vastahyökkäyksiin. Ensimmäiset kaksi erää mentiin pitkälti espoolaisten tahdissa, kun ottelu oli lukemissa 0-5 noin 24 peliminuutin jälkeen. Pitkälle erätauolle lähdettiin kuitenkin numeroin 2-7. 

Pelin loppu kului ajojahtimaisissa tunnelmissa, mutta suuremmilta loukkaantumisilta vältyttiin. Pelin toista puolikasta leimasivat myös espoolaisten huolimattomat viivan ylitykset ja tehottomuus viimeistelyssä, mutta pelin hallitsijasta ei jäänyt epäselvyyttä, loppulukemien näyttäessä 4-9. 

Kiekko-Espoon maalivahti Hanna Minkkinen #30 pelasi jälleen loistavan ottelun pitäen kotijoukkueen vain neljässä maalissa. Ottelun parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta #15 Maija Väyrynen ja Blue Ringsiltä #19 Annika Haara.

Kiekko-Espoon seuraava peli ja sarjan kuudes kierrossa pelataan heti huomenna Tapiolassa ja paikallispelit saavat jatkoa, kun vastaan luistelee Helsinki Ringette. Otteluun kutsuvieraina saapuvat seuran omat G-juniorit, jotka esitellään ottelun pitkällä erätauolla! Rengas laitetaan liikkeelle Tapiolan jäähallissa klo 14:30.

Käythän lukemassa päivitetyt turvallisuusohjeet kotiotteluihin sekä maskipakon! Päivitetyn ohjeistuksen löydät täältä. 

Tervetuloa!