Pisteet tasan Raisiossa

23.09.2023

RNK Flyers - Kiekko-Espoo (1-2, 2-0, 0-1, 0-0)

Kiekko-Espoo kohtasi sateisena lauantaina kotijoukkue RNK Flyersin. Kiekko-Espoo aloitti vierasottelunsa vahvalla jalalla. Tästä huolimatta RNK:n Emmi Metsä-Tokila onnistui ensimmäisenä maalinteossa ajassa 3:09. Kiekko-Espoo ei tästä lannistunut, ja Minka Levander tasoitti alivoimalla pelin 1-1. Levander onnistui erän aikana vielä toistamiseen upealla yläkulmamaalilla.

Toinen erä alkoi vierasjoukkueen johtaessa 1-2. Metsä-Tokilan maalihanat eivät olleet vielä loppunut, ja hän onnistui upottamaan one-timerin Kiekko-Espoon maaliverkkoon Susanna Tapanin tarjoilusta. Kiekko-Espoon peli alkoi toisessa erässä takkuamaan. Hieman epäonnisesti Kiekko-Espoo unohti Helmi Silokiven maalinedustalle, josta hän löi irtorenkaan maaliin. Erätauolle lähdettiin kotijoukkueen johtaessa 2-3.

Erätauolla sisuuntunut ja peli-otteitaan parantanut Kiekko-Espoo onnistui kertaalleen maalinteossa kolmannessa erässä. Maalintekijä Jenna Hakkarainen onnistui laukomaan Luana Perezin syötöstä. Maali syntyi siirretyn rangaistuksen alaisesta hetkellisestä ylivoimasta.

Ottelussa nähtiin Kiekko-Espoolta monta läpiajoa, mutta kotijoukkueen maalinsuuta suojellut Maria Perkkola onnistui pitämään ottelun tasatilanteessa. Vaikka hienoja maalintekoyrityksiä nähtiin molemmin puolin, neljäs erä oli maaliton. Ottelu päättyi lukemiin 3-3 ja pisteet jaettiin joukkueiden kesken.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin RNK Flyersilta 60 kertaa torjunut #42 Maria Perkkola sekä Kiekko-Espoolta maalintekotaitojaan esitellyt #93 Minka Levander.

Ottelu oli viikon ainoa, ja seuraavaksi Kiekko-Espoo suuntaa nokkansa kohti Järvenpäätä, jossa kuun viimeisenä päivänä vastaan luistelee Haukat.