Raisio kaatui toistamiseen tänä viikonloppuna

06.03.2022
Kuva: Timo Kupiainen

Kiekko-Espoo kohtasi toistamiseen RNK Flyersin tänä viikonloppuna. Kiekko-Espoo vei pisteet ottelun päättyessä lukemiin 8-3 (2-0, 1-0, 2-1, 3-2).

Ensimmäisessä erässä Kiekko-Espoo oli heti hereillä ja otti pelin hallintaansa. Rengas oli paljon RNK:n puolustuspäässä, mutta RNK puolusti hyvin. Kiekko-Espoon Tanja Ahonen onnistui kuitenkin onnekkaasti viemään espoolaiset 1-0 johtoon yllättävällä vedollaan, kun peliä oli pelattu hiukan vajaa kahdekan minuuttia. Vain 30 sekuntia myöhemmin Kiekko-Espoo onnistui lisäämään johtoaan Mona Malkin maalilla.

Toisessa erässä Kiekko-Espoo jatkoi vahvaa hyökkäyspelaamistaan. Paikkoja oli paljon, mutta viimeistely uupui. Kiekko-Espoo onnistui kuitenkin kertaalleen ja pitkälle erätaulle lähdettiin lukemissa 3-0.

Pelin toisella puolikkaalla RNK pääsi paremmin pelin mukaan. Paikkoja luotiin molemmissa päissä ja kolmannessa erässä nähtiinkin kolme maalia. Ensiksi Kiekko-Espoo lisäsi johtoaan tänään hyökkäyspäässä ahertaneen Emma Woodin maalilla. Pian tämän jälkeen RNK sai myös oman maalitilinsä auki, kun Oona Niemonen onnistui maalinteossa. Erän loppupuolella Mona Malk vei toisella osumallaan espoolaiset vahvaan 5-1 johtoasemaan.

Neljännessä erässä maalinteko jatkui kummassakin päässä. Kiekko-Espoo onnistui erässä kolmesti yhdellä Riikka Sjögrenin ja kahdella Jenna Hakkaraisen maalilla. RNK:n maaleista vastasi Petra Ojaranta ja tänään hienon 300 ottelun rajapyykin saavuttanut Jenna Nuttunen. Kiekko-Espoo oli kuitenkin vahvempi ja vei toistamiseen pisteet RNK:lta.

"Pelin ensimmäinen puolisko oli hyvin hallussamme ja saimme pidettyä rengasta paljon hyökkäyspäässämme. Loppupuoliskolla päästimme RNK:n enemmän peliin mukaan, mutta hyvällä viimeistelyllämme onnistuimme tekemään tarvittavat maalit pisteiden saamiseksi," kommentoi puolustaja Camilla Lepistö.

Ottelun parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta #25 Minka Halttunen ja RNK:lta #19 Torrie Shennan.

Ensi keskiviikkona pelataan Kiekko-Espoon viimeinen jatkosarjaottelu, kun vastaan asettuu Helsinki. Ottelu alkaa kello 19:15 Tapiolassa!