Ringeten MM-kilpailut Espoossa 2022

06.09.2021
Kuva: Niklas Günsberg
Kuva: Niklas Günsberg

Ringeten MM-kilpailut Espoossa 2022

Ringeten naisten ja nuorten MM-kilpailut pelataan Suomessa 31.10.-6.11.2022. Kisakaupungiksi on valittu Espoo, jossa Metro Areena ja Tapiolan harjoitusjäähalli tarjoavat erinomaiset puitteet lajin MM-turnauksen järjestämiseen. Tapahtuman suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Suomi emännöi kuuden vuoden tauon jälkeen ringeten MM-kilpailuja, kun sekä naisten että nuorten ringeten maailmanmestaruus ratkotaan saman katon alla Espoon Metro Areenalla.

Suomen Ringetteliitto odottaa sekä naisten että nuorten finaaliotteluihin loppuunmyytyjä katsomoita. Suomen U21 nuorten maajoukkue lähtee haastamaan edelliset kolme mestaruutta voittaneen Kanadan, kun taas Suomen naiset jahtaavat jo historiallista kymmenettä maailmanmestaruuttaan.

Suuri urheilutapahtuma kerää yhteen myös ringeten tulevaisuuden tähdet, kun MM-turnauksen lisäksi Espoossa järjestetään kansainvälinen junioriturnaus, jonka järjestelyistä vastaa Kiekko-Espoo. Junioriturnaus pelataan loppuviikosta Tapiolan ja Matinkylän jäähalleissa. Lisäksi koululaisille ja yleisölle tullaan järjestämään runsaasti avoimia lajin kokeilutapahtumia turnausviikon aikana.

Käy lukemassa koko tiedote Ringetteliiton nettisivuilta.