Ringeten naisten SM-jatkosarja jatkuu tulevana viikonloppuna!

29.01.2021

Kiekko-Espoon ringeten naisten SM-jatkosarjan ottelut jatkuvat vihdoin lauantaina, kun naiset suuntaavat kohti Kerttulan jäähallia, jossa vastaan asettuu RNK Flyers. Ottelu alkaa klo 15.00 ja se pelataan tyhjille katsomoille. 

SM-runkosarja päättyi 21.11.2020, josta lähtien pelit ovat olleet tauolla. Tämän jälkeen joukkue ei ole pelannut eli kahden kuukauden ottelutauon jälkeen päästään vihdoin käynnistämään naisten SM-jatkosarja. Kiekko-Espoon harjoittelu on kuitenkin ollut mahdollistettu kolmen viikon harjoittelutaukoa lukuunottamatta.

- Pelitauko on käytetty todella hyvin, kun joulukuussa pääpaino oli fysiikassa ja nyt tammikuussa ollaan keskitetty selkeästi enemmän pelillisiin harjoituksiin. Joukkue on käynyt yhdessä läpi runkosarjan tavoitteet ja nyt on asetettu uusia tavoitteita, joihin koko joukkue on sitoutunut, joukkueen kapteeni Milla Hokka kertoo.

- Joukkue on valmis ja odottaa malttamattomana tulevan viikonlopun ja jatkosarjan otteluita, Hokka jatkaa.

Tulevan viikonlopun otteluihin joukkue lähtee hyvin valmistautuneena ja innoissaan. Lauantaina vierasottelussa vastaan luistelee RNK, joka sijoittui runkosarjassa neljäksi. 

- Raisiota vastaan on pelattu kaudella kovatempoisia pelejä, joissa kummassakin päässä tapahtuu. Joukkueesta löytyy niin kokemusta kuin nuorempiakin pelaajia, Hokka toteaa.

- Ollaan pitkään odotettu, että päästään pelaamaan, joten vauhtia pelissä varmasti riittää. Vapautunein ja rennoin fiiliksin lähdetään kehittämään oman joukkueen pelitapaa taas eteenpäin, kommentoi joukkueen tehokkain pistenainen Maija Väyrynen. 

Sunnuntaina Kiekko-Espoo pääsee jälleen kotihalliinsa, kun jo torstaina jatkosarjan aloittanut Lahti matkustaa Espooseen. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta kannustusjoukot voivat seurata ottelua Kiekko-Espoo Ringeten YouTube kanavalta. 

Ota kuva kotikatsomostasi pelipaita päällä ja lisää se Instagramiin käyttämällä #kiekkoespookotikatsomo ja tägää meidät kuvaan, niin jaamme ne Kiekko-Espoo ringeten Instagram tilillä.