RNK Flyers vahvempi sunnuntain ottelussa

23.10.2022

Ensimäinen erä alkoi haastavasti. Emme olleet joukkueena hereillä, kun tuomari vihelsi pilliin ja vastustajalta Susanna Tapani pääsi tekemään ottelun avausmaalin jo heti ensinmäisillä minuuteilla. Vastustajan Susanna Tapani ja Anne Pohjola laukoivat maaleja vielä 3 kertaa ja toiseen erään lähdettiin 4-0 tilanteessa.m

Toiseen erään lähdettiin parantamaan peliä. Saatiin peliä parannettua vähän ja hyviä asioita alkoi tapahtumaan, mutta jäähyt alkoi taas rikkoa peliä. Erän loppu vaiheessa meidän Jenna Hakkarainen loistavan työn jäljeen pääsi heiluttamaan maali verkkoa, mutta pitkälle erätauolle lähdettiin RNK:n johtaessa peliä 6-1.
Kolmas ja neljäs erä tuotti haasteita. Ei oltu hereillä puolustus päässä ja viivojen ylitykset tuotti vaikeuksia. Saatiin kuitenkin muutamia hyviä hyökkäyksiä josta syntyi muutamia maalipaikkoja, mutta viimeistely puutui. Rnk pelasi hyvän pelin tänään ja käytti paikat hyväkseen. Peli päättyi Rnk:lle 10-1.
Kiekko-Espoon hyökkääjä Luana Perez kommentoi peliä seuraavasti: "Tänään emme olleet yhtään valmiita pelaamaan ja vastustaja käytti tehokkaasti omat paikkansa hyväksi. Pitkälle tauolle mentiin 6-1 ja emme löytäneet omaa tasoa toisella puoliskolla mistä kertovat 10-1 loppulukemat"
Ottelun parhaina palkittii Rnk:lta Anne Pohjola ja meiltä Jenna Hakkarainen