RNK nappasi pisteet Espoossa

16.02.2023

Kiekko-Espoo-RNK 2-6 (0-1, 1-3, 1-2, 0-0)
Ottelu lähti käyntiin RNK muutamalla pitkällä pyörityksellä, mutta sitten Kiekko-Espoo sai otteen pelistä. Kiekko-Espoo pääsi pyörittämään peliä hyvin ensimmäisessä erässä RNK:n päädyssä, mutta viimeistely vielä uupui. Pelin avausosuma menikin RNK:lle, kun #77 Susanna Tapani viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin ajassa 06:49.
Toisessa erässä Kiekko-Espoo sortui jäähyilyyn, joka kostautui. Erän alussa RNK teki toisen maalinsa, kun #22 Marianna Kuiko onnistui kahden pelaajan ylivoimalla. Erän loppupuolella Kuiko sekä Tapani onnistuivat vielä kertaalleen vieden RNK:n jo 0-4 johtoasemaan. Kiekko-Espoo sai kuitenkin erän loppuun tärkeän kavennusosuman, kun #3 Fanny Impilä onnistui ohittamaan RNK:n puolustuksen. Pitkälle erätaulle lähdettiin tilanteesta 1-4.
Kolmas erä oli tasaista vääntöä. Erän alussa RNK lisäsi johtoaan, kun Tapani viimeisteli ottelun kolmannen maalinsa. Hetkeä myöhemmin Kiekko-Espoon #16 Luana Perez kuittasi toisessa päässä kaventaen ottelun lukemiin 2-5. Erän lopussa RNK sai lisättyä vielä johtoaan, kun Kuiko onnistui kolmannen kerran.
Neljännessä erässä Kiekko-Espoo yritti vimmatusti kavennusosumia. Kiekko-Espoo onnistui luomaan hyviä maalipaikkoja RNK:n päädyssä, mutta maalipaikkoja ei onnistuttu hyödyntämään. Pisteet menivät tänään RNK:lle, joka oli tehokkaampi maalinteossa.
Kiekko-Espoon puolustaja #23 Camilla Lepistö kommentoi ottelua seuraavasti:
"Meillä oli tänään hyvä tekemisen meininki pelissä. Saimme hyviä pyörityksiä ja maalipaikkoja RNK:n päädyssä, mutta emme onnistuneet viimeistelemään tarpeeksi tehokkaasti. RNK taas käytti maalipaikkansa hyväkseen, mikä ratkaisi tänään pisteet RNK:lle."
Ottelun parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta #3 Fanny Impilä ja RNK:lta #22 Marianna Kuiko.