Ruudusta SM-ringeten uusi koti

25.09.2021

SM-ringette näkyy enemmän kuin koskaan, kun ringeten pääsarja siirtyy Nelonen Median omistamaan Ruutuun.

Alkavalla kaudella katsojia tullaan hemmottelemaan yli 100 suoralla SM-ringetteottelulla. Monikameratuotannoilla tuotettujen Ringette LIVE -studiolähetysten lisäksi Ruutu välittää kotikatsomoihin fanikameralähetykset, jotka toteutetaan seurojen kanssa yhteistyössä, kirjoittaa Ringetteliitto uutisessaan.

Todella kova uutinen lajin kehityksen kannalta! Ringette saa vihdoin mahdollisuuden näkyvyydelle ja uskon vahvasti, että laji pääsee yllättämään urheiluväen vauhdikkuudellaan, taitavuudellaan ja kovuudellaan, kommentoi Kiekko-Espoo ringeten lajipäällikkö Ira Merivaara.

Tämä on myös äärimmäisen iso juttu lajin levityksen kannalta ja uusien pienten ringettestarojen innostamisessa lajin pariin. Vaikka haluamme katsomot täyteen paikan päälle Tapiolaan, niin nyt junioreilla on mahdollisuus fanittaa idoleitaan myös kotisohvilta, jatkaa Merivaara. 

Kiekko-Espoon sarja käynnistyy heti tänään, kun joukkue matkaa Nokialle, jossa vastaan asettuu NoU. Nyt Kiekko-Espoon fanit pääsevät kannustamaan joukkuettaan myös vierasotteluissa.

SM-ringeten siirtyminen Ruutuun on tosi mahtava juttu. Tällä saadaan lisää näkyvyyttä joukkueelle, SM-ringetelle sekä itse lajille, ja sitä kautta uusia katsojia. Lisäksi päästään tarjoamaan myös nykyisille katsojille laadukkaasti ja livenä ringetteä. Tämä on hieno, mutta myös looginen siirtyminen saman katon alle muiden lajien kanssa, kommentoi joukkueen uusi kapteeni Tanja Ahonen. 

SM-sarjassa pelataan heti täysi kierros ja kaikki runkosarjanottelut tullaan näkemään maksutta Ruudusta. Jatkosarjat näkee vain maksullisella Ruutu+-tilauksella. Tue omaa seuraasi ostamalla Ruutu+-tilaus suosikkijoukkueesi kautta. Seurat aloittavat tilausten myynnin lokakuun aikana - pysythän kuulolla.

Klikkaa itsesi suoraan Ruutuun ja seuraa Kiekko-Espoon vierasottelua klo 14.00 alkaen. 

https://www.ruutu.fi/ohjelmat/ringette