Kiekko-Espoon sarja-avaus Nokialla

25.09.2021

Sarjan ensimmäisessä ottelussa Kiekko-Espoo kohtasi viime kauden välieräparin Nokian. Peli oli tiukkaa kamppailua ja ottelu päättyi kotijoukkueelle 8-3 (1-0, 4-0, 1-1, 2-2).

Kiekko-Espoo lähti otteluun odottavin fiiliksin haastamaan viime kauden hopeamitallisteja. Ottelu alkoi tasaisesti ja molemmilla joukkueilla oli maalipaikkoja. Ensimmäinen maali syntyi kymmenen minuutin kohdalla Nokian nopeasta reagoinnista. Tämä jäi ensimmäisen erän ainoaksi maaliksi, vaikka paikkoja oli molemmin puolin.

Toisen erän alussa Kiekko-Espoo oli unessa ja Nokia hyödynsi tilanteen tekemällä kolme maalia erän alkuun. Pitkälle erätauolle lähdettiin tilanteessa 5-0.

Erätauon jälkeen Kiekko-Espoo paransi peli-ilmettään ja sen johdosta Jenna Hakkarainen teki avausmaalin erän alkuun. Erä jatkui tasaisissa merkeissä ja Nokia sai iskettyä vielä erän loppuun yhden maalin.

Neljänteen erään lähdettiin lukemissa 6-1. Neljäs erä oli tasaista ja maaleja tehtiin vuorotellen. Kiekko-Espoon neljännen erän maaleista vastasivat Minka Levander ja toistamiseen Jenna Hakkarainen.

Pelin parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta #45 Jenna Hakkarainen ja Nokialta #15 Maija Väyrynen.

Oli kiva päästä pelaamaan kauden eka peli. Parannettavaa jäi, mutta positiivista oli se, että peli oli nousujohteinen ja viimeisessä erässä saatiin pelin hallinta joukkueelemme. Tästä on hyvä lähteä ensi viikonlopun pistejahtiin, kommentoi Kiekko-Espoon puolustaja Kia Erkkilä.

Ensiviikolla Kiekko-Espoo pelaa ensimmäiset kotipelit Tapiolassa. Lauantaina vastaan luistelee Blue Rings kello 14:45 ja sunnuntaina Ilves kello 14:15. Tervetuloa seuraamaan otteluita paikan päälle. Liput 7/5€. Seuran omat juniorit ilmaiseksi pelipaita päällä.

Tervetuloa kannustamaan Kiekko-Espoo viikonlopun kotiotteluissa voittoihin!