Seuran palkittuja kaudelta 2020-2021

08.10.2021
Vasemmalta: Milla Hokka, Ella Lindholm, Janne Ahoniemi, Tarja ja Mårten Winqvist
Vasemmalta: Milla Hokka, Ella Lindholm, Janne Ahoniemi, Tarja ja Mårten Winqvist
Vesa Lönngren
Vesa Lönngren

Kiekko-Espoon SM-joukkueen kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa ollaan nähty kauden 2020-2021 palkitsemisia niin seuran puolelta kuin myös liiton ansiomerkin luovutus. 

Ringeten Vuoden Nuori pelaaja valitaan vuosittain D-B-ikäluokan pelaajista. Nuori pelaaja on kehittynyt paljon kauden aikana ja hän käy ahkerasti joukkueen harjoituksissa sekä harjoittelee myös omatoimisesti vapaa-ajalla. Pelaaja on myös kiinnostunut SM-joukkueen otteluista. Vuoden nuorella pelaajalla on terveelliset elämäntavat ja hän pystyy yhdistämään koulun ja ringeten. Pelaaja kohtelee myös joukkuekavereitaan tasapuolisesti ja pelaa reilua peliä.

Tämän Vuoden nuori pelaaja (2020-2021) on kehittynyt kauden aikana suurin harppauksin. Hän käy kaikissa joukkueen tapahtumissa aktiivisesti ja lisäksi osallistuu ringeten yläkoululeiritykseen. Tämä nuori hoitaa myös omatoimisen harjoittelun esimerkillisesti. Hän on kiinnostunut ringetestä lajina ja osoittaa joukkueen arjessa että niin seura kuin laji ovat hänelle tärkeitä asioita. Lisäksi pelaaja menestyy samaan aikaan koulussa ja muutenkin elämäntavat ovat urheilulliset. Hän on reilu kaikkia kohtaan ja hän kunnioittaa myös kaikkia seuran toimihenkilöitä. Onnittelut C-joukkueen Ella Lindholm!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Vuoden naispelaaja valitaan vuosittain Ykkösen ja SM-joukkueen pelaajista. Naispelaaja on omalla tekemisellään edistänyt joukkueen harjoittelua, peliä ja toimintaa eteenpäin. Tämä pelaaja on motivoitunut joukkuepelaaja, joka ajattelee yksilön sijasta joukkuetta. Vuoden naispelaaja huomioi seuran juniorit ja omalla käytöksellään luo hyvää kuvaa naisurheilusta. Vuoden naispelaaja on omalla toiminnallaan esikuvana ja esimerkkinä seuran junioreille.

Tämän Vuoden naispelaaja (2020-2021) on SM-joukkueemme pitkäaikainen luottopuolustaja. Hän on kapteeni isolla K:lla, ja ajattelee aina joukkueensa parasta ja kannustaa laumaansa aina vain parempiin suorituksiin. Hän nopeudellaan, taidoillaan, fysiikallaan ja omistautuneisuudellaan seuran junioreille esimerkillinen naisurheilija, jonka peliura on ollut upea. Pelaaja palkittiin menneellä kaudella SM-sarjan parhaan puolustajan palkinnolla. Onnittelut SM-joukkueen Milla Hokka!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vuoden Sininen Sydän -kiertopalkinto luovutetaan vuosittain pelaajalle, toimihenkilölle tai muulle toimijalle, joka esimerkillisellä toiminnallaan, innokkuudellaan ja aktiivisuudellaan osoittaa rakastavansa lajia ja haluavansa kehittää lajia, seuraa ja omaa joukkuettaan eteenpäin.

Tämän Vuoden Sininen Sydän palkinto (2020-2021) menee pariskunnalle, joka omalla vapaaehtoistoiminnallaan ovat olleet meidän seuran Ykkössarjajoukkueen toiminnan kantava voima jo useamman vuoden ajan. Suuret kiitokset ja onnittelut Mårten ja Tarja Winqvist!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vuoden valmentaja johdattaa osaamisellaan joukkuettaan hyviin suorituksiin. Vuoden valmentaja on halukas kehittymään ja ottamaan uusia tapoja kehittyäkseen vieläkin paremmaksi valmentajaksi. Vuoden valmentaja kohtelee pelaajiaan tasapuolisesti ja kannustaen, sekä on valmis tarvittaessa auttamaan myös seuramme muita joukkueita. Vuoden valmentaja kunnioittaa myös vastustajaa sekä osallistuu seuran valmentajatapaamisiin aktiivisesti.

Tämän vuoden Vuoden valmentaja palkinto (2020-2021) menee valmentajalle, joka otti ennakkoluulottomasti vastaan C-joukkueen vastuuvalmentajan pestin kaudella 2020-2021. Hän oli poikkeuksetta lähes aina paikalla harjoituksissa ja peleissä ja tekee töitä niin joukkueen kun sen yksilöiden eteen. Hän osallistuu aktiivisesti seuran valmentajatapaamisiin ja on valmista autttamaan muita joukkueitamme. Onnittelut Janne Ahoniemi!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ringetteliiton ansiomerkki luovutetaan seuran pitkäaikaiselle valmentajalle, joka on ollut edistämässä ringetteä niin seura- kuin maajoukkuetasollakin. Hän on ollut pitkään mukana mahdollistaen monen lapsen ja nuoren kasvamisen sekä kehittymisen niin ihmisenä kuin pelaajanakin. Iso kiitos ja suuret onnittelut Vesa Lönngren!