SKRL on perunut sarjatoiminnan 13.3. alkaen

13.03.2020

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto noudattaa koronavirusepidemian osalta Suomen hallituksen, terveysviranomaisten ja Olympiakomitean ohjeita ja suosituksia. Kaukalopallon ja ringeten ottelutapahtumat perutaan perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia. Tämä koskee kaikkia liiton ja sen jäsenseurojen alaisia ottelutapahtumia ja turnauksia sekä maajoukkuetoimintoja.

Haluamme tukea urheilijoiden ja heidän lähipiirien sekä kaikkien ringeten ja kaukalopallon parissa toimivien terveyttä, sekä toimia vastuullisesti turvallisen urheilun toimintaympäristön edistämiseksi.

Liitto suosittelee, että harjoitukset ja mahdolliset leiritapahtumat perutaan varatoimenpiteenä toukokuun loppuun saakka. Seuroille ja joukkueille ei suositella tällä hetkellä myöskään matkustamista ulkomaille turnauksiin tai peleihin.

Seurat voivat päättää harjoittelun jatkamisesta oman harkintansa mukaan elleivät terveysviranomaiset toisin ohjeista. Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita voi seurata osoitteessa www.thl.fi.

SKRL:n liittohallitus käsittelee kokouksissaan päätöksen seurannaisvaikutuksia ja tulee sitä varten pyytämään seuroja arvioimaan tilannetta paikallisesta näkökulmasta.


Lisätietoja: Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry:n toiminnanjohtaja Anu Pitkänen, 050 3759223, toiminnanjohtaja@skrl.fi