Tammikuun ensimmäisestä ottelusta pisteet Blue Ringsille

08.01.2023

Pitkän joulutauon jälkeen päästiin vihdoin pelaamaan, kun vieraaksemme Tapiolaan matkasi Bluerings.
Ottelu alkoi Br:n heiluttaessa verkkoa jo ajassa 0.31. Peli oli tasaista vääntöä, mutta emme olleet terävimmillämme ja vierasjoukkue teki ajassa 8.12 toisen maalinsa.
Toisessa erässä otimme 4 jäähyä. Peli oli sekaisin ja vierasjoukkue teki 0-3 johtomaalinsa.
Kolmas erä aloitettiin meidän kannalta huonosta asemasta, sillä kaveri pääsi hyökkäämään 3 vs 2 ylivoimaa. Erää ehti kulua vain 16 sekunttia, kun bluerings laittoi rinkulan verkkoon maalinkulmalta.
Erän lopussa saimme luotua hyvän paikan, josta Minka Levander laittoi rinkulan maaliin Fanny Impilän ja Luana Perezin syötöistä.
Neljännessä erässä meillä oli paljon paikkoja, mutta rengas ei vaan uponnut maaliin. Koko pelissä meille kertyi kuitenkin 75 laukausta.
Ajassa 50.38 Br teki vielä viidennen maalinsa ja ottelu päättyi lukemiin 1-5.
Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Blue Ringsiltä Siiri Uusitalo ja Kiekko-Espoolta Minka Levander.
Ensiviikonloppuna taistelu pisteistä jatkuu, kun matkaamme lauantaina Raisioon ja sunnuntaina Helsiinkiin.
Päävalmentaja Jouni Levander kommentoi ottelua: "Tässä lajissa pitäisi pystyä tekemään enemmän maaleja, yksi ei riitä. Laukauksien taso meillä oli huonoa. Pitkä pelaamattomuus näkyi otteissamme."