Tappio jatkosarjan viimeisestä ottelusta

03.03.2024

Blue Rings - Kiekko-Espoo 7-3 (0-0, 4-1, 1-1, 2-1)

Torstai-illan arkipeliin ja viimeiseen jatkosarjan otteluun Kiekko-Espoo suuntasi Keravalle Blue Ringsin vieraaksi. Pelissä ei ollut kummallakaan joukkueella enää panosta, joten Kiekko-Espoon tavoite olikin lähteä rennosti hakemaan onnistumisia.

Ensimmäinen erä oli tasainen eikä kumpikaan joukkue meinannut saada pelistä otetta. Toisessa erässä Blue Rings sai koneet käyntiin ja rokotti Kiekko-Espoota virheistä. Pitkälle erätauolle siirryttiin 4-1 lukemissa.

Kolmas erä oli jälleen tasaisempi. Kiekko-Espoo alkoi myös heräilemään otteluun. Kiekko-Espoo sai ajoittain pidettyä painetta Blue Ringsin päässä, mutta Blue Rings pystyi myös vastaamaan siihen. Kolmas erä päättyi 1-1.

Neljäs erä oli Kiekko-Espoon paras erä. Kiekko-Espoo pystyi luomaan hyökkäyksiä ja osittain myös hallitsemaan rengasta. Maalipaikat jäi kuitenkin käyttämättä ja loppulukemiksi kirjattiin 7-3.

Ottelun parhaana palkittiin Kiekko-Espoolta Iiris Pitko ja Blue Ringsiltä Jasmin Hickman.

Kiekko-Espoon ottelut jatkuvat ensi viikolla välieräsarjan alkaessa. Lauantaina Kiekko-Espoo kohtaa kotonaan Nokian, joka sunnuntaina emännöi toista välieräkierrosta.