Tappio viikonlopun toisesta ottelusta

12.11.2023

Kiekko-Espoo - Raisio 3-4 (1-1, 0-1, 2-1, 0-1)

Tänään pelattiin viikonlopun toinen peli, joka oli kotona Raisiota vastaan. Peli alkoi vauhdikkaasti ja oli aluksi hieman sekavaa puolin ja toisin. Kiekko-Espoolta maalinteossa onnistui Jenna Hakkarainen #45 ja Raisiolta Vivica Andersson #9. Toiseen erään lähdettiin tasatilanteessa 1-1.

Toinen erä oli tasaista, ja tilanteista kamppailtiin fyysisesti. Pitkälle erätauolle lähdettiin Raision johtaessa 2-1.

Kolmannessa erässä Kiekko-Espoo onnistui tasoittamaan pelin. Viimeiseen erään lähdettäessä peli oli tasan 3-3. Susanna Tapani #77 onnistui kuitenkin maalillaan saamaan Raision johtoasemaan. Kamppailu oli kovaa, ja Kiekko-Espoolle syntyi maalipaikkoja vielä viimeisille minuuteille saakka, mutta peli päättyi Raision voittoon luvuin 3-4.

Pelin parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta hienoja torjuntoja ottanut Meini Kärnä #1 ja Raisiolta Nella Berg #23.

Pelit jatkuvat ensi viikolla, kun vastaan asettuu lauantaina Luvialla LuKi-82 ja sunnuntaina Tapiolassa Järvenpään Haukat.