Tärkeät pisteet sunnuntain ottelusta

02.10.2022

Viikonlopun toiseen otteluun Kiekko-Espoo lähti uudella asenteella.
Ensimmäisessä erässä onnistuimme maalinteossa kaksi kertaa.
Toisen erän alussa sorruimme jäähyilyyn ja Lahti pääsi pitkän ylivoiman seurauksena kaventamaan ottelun 2-1.
Onnistuimme kuitenkin vielä maalinteossa 3 kertaa ja pitkälle erätauolle lähdettiin Kiekko-Espoon johtaessa 5-1.
Kolmannen erän alkuun onnistuimme tekemään kaksi maalia, mutta sen jälkeen peli oli hyvin rikkonaista jäähyjemme takia.
Kolmannen erän lopussa molemmat joukkueet onnistuivat kerran maalinteossa.
Neljänteen erään lähdettiin kotijoukkueen johtaessa 8-2.
Neljäs erä oli tasaista kamppailua ja ottelu päättyi Kiekko-Espoon voittoon 9-3.
Kiekko-Espoon puolustaja Iiris Pitko kuvaa päivän peliä seuraavasti:
"Otettiin tänään tärkeät pisteet, mutta pelikuri oli ailahtelevaa, eli parannettavaa löytyy joka osa-alueelta. Nyt on kaksi viikkoa aikaa hioa kuviot kuntoon ja nostaa tasoa."
Vierasjoukkueen parhaana pelaajana palkittiin #6 Enni Suokas ja Kiekko-Espoolta palkittiin 3 maalia iskenyt #45 Jenna Hakkarainen.