Tasainen ottelu kääntyi tappioksi

15.10.2023

Blue Rings – Kiekko-Espoo (3-1, 0-1, 1-1, 3-0).

Runkosarjan ensimmäisen kierroksen viimeinen peli alkoi hyvin tasaisissa merkeissä, kun molemmat joukkueet saivat luotua maalipaikkoja tasaiseen tahtiin. Blue Rings oli kuitenkin parempi viimeistelyssä ja voitti ensimmäisen erän kolmella osumallaan, Espoon osuessa vain kerran.

Tästä sisuuntunut Kiekko-Espoo lähti toiseen erään jahtaamaan lisää maalipaikkoja, ja pelin painopiste siirtyikin Espoon hyökkäyspäähän. Tämän johdosta espoolaiset pääsivätkin juhlimaan siirretyn rangaistuksen johdosta syntynyttä kavennusmaaliaan, ja pitkälle erätauolle siirryttiin 3-2 lukemissa.

Toiselle puolikkaalle Kiekko-Espoo lähti tavoittelemaan renkaanhallinnan säilyttämistä ja metsästämään tasoitusmaalia. Tasoitusmaali nähtiinkin heti kolmannen erän alkuun, kun Jenna Hakkarainen #45 viimeisteli hattutemppunsa. Blue Ringsin painostaessa kuitenkin kovaa päälle pelin painopiste alkoi siirtymään vastaisesti Espoon puolustuspäähän ja Blue Rings siirtyi jälleen johtoon aivan kolmannen erän lopussa.

Kova vääntö jatkui viimeisessä erässä, mutta Blue Rings pystyi viimeistelemään maalipaikoistaan paremmalla prosentilla espoolaisten maalisaldon jäädessä nollille. Näin ollen ottelu vihellettiin päätökseen lukemissa 7-3. Pelin parhaina palkittiin Espoolta upeita maaleja taituroinut Jenna Hakkarainen, ja Blue Ringsiltä loistavia koppeja ottanut maalivahti Siiri Uusitalo.

Kiekko-Espoon pelit jatkuvat ensi viikonloppuna, kun vastaan asettuvat Nokia ja Helsinki.