Tasapeli paikalliskamppailussa

21.01.2024
Helsinki - Kiekko-Espoo 2-2 (0-0, 1-0, 1-2, 0-0)

Kiekko-Espoo kohtasi viikonlopun toisessa pelissä paikalliskamppailussa Helsingin. Tämän kauden aikaisemmat ottelut ovat päättyneet Kiekko-Espoolle 2-1 voitoin. Odotettavissa oli tasainen kamppailu sarjapisteistä.

Ottelun ensimmäisessä erässä ei nähty maaleja. Kummatkin joukkueet pelasivat tarkkaa peliä, eikä vastustajaa päästetty vaarallisille maalipaikoille. Helsinki teki ottelun ensimmäisen maalin ajassa 21:17. Kiekko-Espoo ei omista paikoistaan onnistunut tekemään maalia, ja pitkälle erätauolle siirryttiin kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Heti kolmannen erän alussa Kiekko-Espoon #93 Minka Levanderin teki vierasjoukkueen ensimmäisen maalin hienolla rystylaukauksella. Kumpikin joukkue onnistui maalinteossa vielä kertaalleen. Viimeisessä erässä ei nähty enää maaleja, ja ottelu päättyi 2-2 tasapeliin.

Pelissä palkittiin parhaimpina pelaajina ansaitusti kummankin joukkueen maalivahdit. Kiekko-Espoolta #30 Hanna Minkkinen ja Helsingin #32 Veera Reilin. Kiekko-Espoon seuraava peli on 3.2. klo 15.15 Tapiolassa RNK Flyersia vastaan.