Tiukka kamppailu Raisiota vastaan kotihallissa

03.11.2019

EKS - RNK 6-4 (2-0, 3-2, 1-2, 0-0)

Tänään saimme vieraaksemme Leppävaaraan RNK Flyersin. Peli lähti vaudikkaasti käyntiin, ja Raisio onnistui luomaan ensimmäisessä erässä vaarallisia maalipaikkoja. Hanna "Minkkis" Minkkinen kuitenkin teki hienoja torjuntoja ja erän loppupuolella mekin pääsimme toteuttamaan hyökkäyskuvioitamme onnistuen kahdesti. Toisessa erässä onnistuimme kasvattamaan johtoamme kolmella maalilla, mutta Raisio onnistui kaventamaan tilanteenksi 5-2 pitkälle erätauolle lähdettäessä.

Ottelun toinen puolisko jatkui niin ikään tasaisesti kummankin joukkueen luoden maalipaikkoja. Huolellisen pelaamisen ja hyvien katkojen avulla pisteet jäivät Espooseen ja loppulukemiksi kirjattiin 6-4.

Ottelun parhaina palkittiin tänään Espoolta #30 Hanna Minkkinen ja RNK Flyersilta #66 Janita Järvinen. Ensi viikonloppuna ottelut jatkuvat lauantaina vieraspelillä Hyvinkäätä vastaan ja sunnuntaina kotipelillä Helsinkiä vastaan.