Tiukka kamppailu Rnk Flyersiä vastaan

26.02.2023

.Viikonlopun ensimmäiseen peliin matkasimme Raisioon. Ensimmäinen erä oli todella tasainen. Pelin avausosuma meni RNK:lle, kun #77 Susanna Tapani viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin ajassa 9:19.

Puolustimme hyvin, mutta emme onnistuneet maalinteossa.
Toisessa erässä saimme luotua maalipaikkoja, mutta viimeistely uupui. RNK onnistui heiluttamaan maaliverkkoa kahdesti Susanna Tapanin toimesta. Pitkälle erätauolle lähdettiin tilanteessa 3-0
Kolmannen erän alussa olimme unessa ja RNK onnistui kasvattamaan johtoaan. Aikalisän jälkeen saimme uutta virtaa ja kolmannen erän lopussa Kiekko-Espoon #16 Luana Perez sekä #10 Nicole Thesleff onnistuivat maalinteossa kaventaen tilanteeksi 6-2.
Viimeiseen erään lähdimme hyvällä asenteella ja #16 Luana Perez onnistui maalinteossa alivoimalla kun erää oli kerennyt kulua vain 50 sekuntia. Edellistä maalista Kerkesi kulua vain 29 sekuntia, kun Kiekko-Espoon #3 Fanny Impilä onnistui myös alivoimalla maalinteossa kaventaen tilanteeksi 6-4.
Loppukiri ei tuottanut enempää tulosta hyvästä taistelusta huolimatta ja pisteet menivät tänään RNK:lle.
Kiekko-Espoon hyökkääjä #16 Luana Perez kommentoi ottelua seuraavasti:
"Saatiin hyvä alku ja ajoittain hallitsimme peliä mutta me emme onnistuneet tekemään maaleja omista paikoista ja vastustaja sen sijaan käytti omat maalipaikkansa. Päästiin peliin mukaan kolmannen erän lopussa mutta se ei enää riittänyt."
Ottelun parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta #16 Luana Perez ja RNK:lta #77 Susanna Tapani.