Tiukka kotivoitto Lahdesta

20.11.2021
Kuva: Santannavic

Kiekko-Espoo kohtasi viikonlopun ensimmäisessä ottelussaan Lahti Ringeten. Kiekko-Espoo vei kotikentällä tiukan kamppailun nimiinsä maalein 4-3 (1-0, 1-1, 1-1, 1-1).

Ottelu oli koko 60 minuuttia tasaista vääntöä jossa vuoroin Espoo ja Lahti olivat hallitsevia osapuolia. Molempia maaleja vartioneet Hanna Minkkinen #30 ja Roosa-Mari Heikkinen #32 pelasivat varmaa peliä.

Ottelu eteni alusta loppuun asti hyvin tasaisissa lukemissa ja Espoolta kolme maalia iski Riikka Sjögren #33 ja vastaavasti Lahdelta Tanja Eloranta #3 onnistui kolmesti maalinteossa. Nämä maalikuningattaret myös pokkasivat parhaiden pelaajien palkinnot pelistä.

Ottelu huipentui, kun pelikellossa aikaa oli jäljellä enää 3.35 minuuttia jolloin Kiekko-Espoon puolustaja Emma Wood #41 otti sankarin viitan harteilleen ja nousi hyökkäykseen ja veti tulisen jäävedon heti tilaisuuden saatuaan. Jääveto päätyi maalinperukoille ja voittomaalia juhlittiin muun muassa ihanien EKS ringette E11 junnujen kannustuksen raikuessa.

"Peli oli tosi tasaista loppuun asti. Maalinteko kumpaankaan päähän ei tänään ollut helppoa kun molemmat veskat pelasivat niin hyvän pelin" kommentoi joukkeen hyökkääjä Neea Virtanen #10.

Pelit jatkuvat heti huomenna viimeisellä runkosarjan ottelulla kello 15.30, kun Kiekko-Espoo matkustaa Laitilaan missä vastustajana on kova sarjanousija Jyske.