Tiukka paikalliskamppailu päättyi Kiekko-Espoon voittoon

22.10.2023

Helsinki - Kiekko-Espoo 2-4 (1-0, 1-1, 0-2, 0-1)

Tänään pelattiin viimeinen ottelukierros ennen nuorten MM-kisataukoa, ja Kiekko-Espoo matkasi Helsingin vieraaksi Pirkkolaan. Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä ja päättyi Kiekko-Espoon harmiksi 1-0 Helsingille. Toisessa erässä Kiekko-Espoo tasoitti pelin, kun Jenna Hakkarainen #45 viimeisteli hienon maalin. Kuitenkin vain puoli minuuttia ennen pitkää erätaukoa Helsinki siirsi itsensä uudelleen yhden maalin johtoon.

Toista puolikasta ehdittiin pelata muutama minuutti, kun Kiekko-Espoon Jenna Hakkarainen #45 iski päivän toisen maalinsa. Tasatilanteessa kerettiin pelata alle minuutti, kun Kiekko-Espoon Luana Perez #16 veikin joukkueen jo johtoon. Neljännessä erässä Kiekko-Espoon Kia Erkkilä #11 nousi puolustuksesta ja kävi iskemässä joukkueensa 2-4 johtoon. Tiukka peli päättyi näin ollen Kiekko-Espoon voittoon luvuin 2-4.

Pelin parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta hienon maalin viimeistellyt Kia Erkkilä #11 ja Helsingiltä Julia Kangaskoski #8.

SM-sarjapelit jatkuvat 11.11. nuorten MM-kisojen jälkeen, jolloin Kiekko-Espoo matkaa Lahden vieraaksi.