Tiukka taistelu pisteistä Lahdessa

19.02.2022
Kuva: Niklas Gunsberg

Espoo vei pisteet tiukan kamppailun päätteeksi lukemin 3-5 (0-2, 1-0, 1-1, 1-2).

Ensimmäinen erä alkoi Kiekko-Espoon hallinnalla, vierasjoukkueen saadessa  hyvän paineen Lahden päähän ja otti nopeasti johtoaseman. Toiseen erään lähdettiin Kiekko-Espoon johdossa 0-2.

Lahti pääsi peliin mukaan toisessa erässä ja sai luotua vaarallisia maalipaikkoja. Toinen erä jatkui vauhdikkaana, mutta Kiekko-Espoon huolimattomuus näkyi ja Lahti pääsi kaventamaan peliä. Pitkälle erätauolle lähdettiin tasaisessa 1-2 lukemissa.

Kolmannessa erässä tunnelma tiivistyi ja Lahden kuudes kenttäpelaaja ja katsomon tuki heräsi, joka loi Kiekko-Espoolle enemmän painetta. Tasainen kolmas erä, jossa molempien maalivahdit pääsivät hommiin.

Lahti taisteli tärkeistä pisteistä ja sen huomasi kotijoukkueen taistelutahdosta. Viimeisessä erässä Kiekko-Espoo pystyi kuitenkin pelaamaan kypsästi ja rauhallisesti. Vierasjoukkue siirsi pelin Lahden päähän ja sai tehtyä tarvittavat maalit.

Kiekko-Espoon maalilla torjunut Hanna Minkkinen oli erinomainen ja otti tarvittavat torjunnat.

"Oltiin hyviä alussa ja lopussa, ja se riitti tänään pisteisiin", kommentoi Kiekko-Espoon hyökkääjä Mona Malk.

Huomenna Kiekko-Espoo taistelee tärkeistä pisteistä Tapiolassa klo 16:45, kun vastaan asettuu sarjanelonen Laitilan Jyske.

Kaikki katsojat ovat taas tervetulleita Tapiolaan kannustamaan kotijoukkue voittoon! Seuran omat juniorit ilmaiseksi pelipaita päällä. Tervetuloa!