Viikonlopun toisesta pelistä pisteet Blue Ringsin matkaan

10.12.2023

Kiekko-Espoo - Blue Rings 4-5 (0-1, 0-2, 1-0, 3-2)

Lauantain voitosta itsevarmuutta kerännyt Kiekko-Espoo lähti viikonlopun toiseen otteluun hyvällä fiiliksellä ja tavoitteena jatkaa samaa taistelua kentällä.

Ensimmäinen erä alkoi vauhdikkaasti, ja hyviä tilanteita syntyi molempien hyökkäyspäässä. Kuitenkin Blue Rings onnistui laittamaan taululle lukemat 0-1 Kiekko-Espoon hetkellisen nukahduksen seurauksena. Toisessa erässä jatkettiin hyvää taistelua, mutta vierasjoukkue onnistui maalaamaan kahteen kertaan. Pitkälle erätauolle lähdettiin siis lukemissa 0-3.

Kolmannessa erässä puolustaja Camilla Lepistö aloitti kotijoukkueen maalikirin, kun hän laittoi ensimmäistä kertaa tälle kaudelle renkaan vastustajan verkkoon. Neljänteen erään lähdettiin Kiekko-Espoon kahden maalin takaa-ajoasemassa. Erän alussa hyvän hyökkäyksen seurauksena Luana Perez viimeisteli 2-3 kavennusmaalin Levanderin ja Theslefin syötöistä. Reilu minuutti myöhemmin Levander laittoi pelin tasoihin Perezin syötöstä. Blue Rings otti erässä useamman jäähyn, mutta kotijoukkue ei onnistunut rokottamaan 3vs2 ylivoimasta. Kova taistelu jatkui ja ajassa 50.31 Nicole Thesleff täräytti hienon yläkulmavedon ja vei kotijoukkueen 4-3 johtoon. Johto ei kymmentä sekuntia enempää ehtinyt kestää, kun vierasjoukkue tasoitti pelin 4-4. Taistelu jatkui tasaisena, mutta kolme minuuttia ennen loppua Blue Rings viimeisteli loppulukemiksi 4-5.

Pelin parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueelta vahvoja otteita esittänyt #23 Camilla Lepistö ja vierasjoukkueelta #31 Ida Adler.

Sarja jatkuu viikon päästä Kiekko-Espoon kotiottelulla Leppävaarassa lauantaina klo 16.30, tervetuloa kannustamaan!