Vuoden ensimmäisestä ottelusta niukka voitto

07.01.2024

RNK Flyers - Kiekko-Espoo 1-2 (1-0, 0-1, 0-1, 0-0)Tänään pelattiin vuoden ensimmäinen ottelu, kun Kiekko-Espoo kohtasi RNK Flyersin Raisiossa. Peli oli alusta saakka tiukkaa vääntöä ja tilanteita syntyi puolin ja toisin.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue pääsi rokottamaan Kiekko-Espoon virheestä, kun Joanna Myllymäki #18 pääsi läpiajoon ja vei kotijoukkueen 1-0 johtoon. Toinen erä oli tasasta vääntöä, ja erän lopussa Kiekko-Espoon Jenna Hakkarainen #45 pääsi puolittaiseen läpiajoon ja kavensi tilanteeksi 1-1.

Toisella puoliskolla Kiekko-Espoo pääsi johtoon, kun Kiekko-Espoon Riikka Sjögren #33 vei joukkueensa johtoon kolmannen erän lopussa. Neljäs erä oli tiukkaa taistelua, mutta Kiekko-Espoo pystyi pitämään oman maalinsa puhtaana Meini Kärnän #1 loistavalla maalivahtipelillä. Näin Kiekko-Espoo vei tiukan 1-2 voiton ja sai kotiin vietäväksi tärkeät kaksi pistettä.

Pelin parhaina palkittiin Kiekko-Espoon hyvän pelin pelannut Jenna Hakkarainen #45 ja RNK Flyersilta Maria Perkkola #42.