Vuosaaren kamppailusta pisteet Espooseen

07.11.2020

Kiekko-Espoolla oli jälleen kerran maalirikas voitto ja vastassa oli tänään Helsinki ringette. Peli Vuosaaressa päättyi lukemiin 2-15 Espoon hyväksi.

Ensimmäinen erä lähti käyntii Kiekko-Espoon osalta hieman vaisusti ja peli oli tasaista vääntöä. Ottelun ensimmäinen maali syntyi ajassa 12.11, jonka teki Espoon Ira Merivaara. Maalin jälkeen Espoo heräsi paremmin mukaan peliin ja sai nostettua tasoaan.

Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin Espoon johtaessa 3-0.

Toisessa erässä Kiekko-Espoon peli oli vahvaa. Espoo hallitsi peliä tehden 7 maalia ja pystyi pitämään maalinsa tyhjänä. Puoliajalle lähdettiin vieraiden mittavassa 10-0 johtoasemassa.

Kolmannessa erässä Helsinki avasi maalitilinsä ottelussa osumalla tolppien väliin ajassa 34.45. Kolmannessa erässä myös Kiekko-Espoon maalivahti Meini Kärnä pääsi pisteiden makuun, kun hänelle merkattiin syöttöpiste Espoon 13. maaliin.

Viimeinen erä oli tasaisempaa vääntöä ja päättyi 1-1.

Ottelun parhaina palkittiin Kiekko- Espoolta Meini Kärnä ja Helsingiltä Sanni Korhonen.

Huomenna pelit jatkuvat Tapiolassa klo 17..00 ja vieraaksi saapuu RNK Flyers. Tervetuloa katsomaan!