Espoon kasvatti Wood: "Tapiolan halli mahdollistaa meille uudet paremmat fasiliteetit niin pelaajille kuin katsojille."

18.08.2020
Kuva: Timo Kupiainen
Kuva: Timo Kupiainen

Menneellä kaudella EKS Ringeten naisten SM-joukkueessa pelannut sekä EKS:n oma kasvatti Emma Wood, 25, on tehnyt jatkosopimuksen Kiekko-Espoo ringeten kanssa.

Kaudesta 2020-2021 tulee ensimmäinen, kun ringeten SM-joukkue pelaa Kiekko-Espoo nimellä ja pelipaidoilla, ja Wood uskookin uusiin mahdollisuuksiin. 

Tapiolan halli mahdollistaa meille uudet paremmat fasiliteetit niin pelaajille kuin katsojille. Meillä siis on kunnon katsomo, johon odotan paljon kannustajia läpi kauden. Myös kausikortit mahdollistavat pienen askeleen kohti ammattimaisuutta. 

Joukkue on harjoitellut jäällä nyt muutaman viikon ja pelkät kesätreenit alkavat olla tämän kesän osalta olla vihdoin ohi. 

- Kesätreenien alkupuoliskolla jouduttiin vähän soveltamaan käytäntöjä koronan vuoksi verrattuna edeltäviin kausiin, siitä huolimatta progressiota on tapahtunut hienosti, Wood kertoo.

- Ensimmäiset jääharjoitukset uudessa kotihallissa ovat lähteneet tutustumalla itse halliin, niin jäällä kuin sen ulkopuolella. Nyt olemme totutelleet taas "työvälineisiimme" luistimiin ja itse jäähän ja vielä ennen sarjan alkua keskitytään löytämään oikeat kentälliset ja kokoonpanot sekä flow pelaamiseen, Wood jatkaa.

Ringeten SM-runkosarjan otteluohjelma julkaistaan tällä viikolla ja joukkueen ensimmäiset harjoitusottelutkin alkavat olla sovittuna. Näistä lisää pian! 

Tulevilta harkkapeleiltä odotan ennen kaikkea sitä, että päästään kokeilemaan mihin tämä porukka pystyy. 

Tapiolan urheilupuistosta on löytynyt SM-joukkueen uusi koti ja joukkue toivookin paikalle runsaasti ringetteväkeä sekä tietenkin faneja ja omia junioreita, kun kausi 2020-2021 pyörähtää syyskuussa virallisesti käyntiin!

Kaiken kaikkiaan uusi kausi on pyörähtänyt käytiin isolla motivaatiolla ja hyvin, on hienoa päästä toimivampaan ja parempaan halliin - ainakin katsojat pääsevät nyt istumaan.