Yksi piste vuoden viimeisestä ottelusta

17.12.2023

Kiekko-Espoo - NoU 5-5 (1-1, 3-1, 1-1, 0-2)

Vuoden viimeinen ottelu päättyi tasaisen pelin päätteeksi lukemin 5-5. Molemmat joukkueet onnistuivat yhden maalin osumalla sekä ensimmäisessä että kolmannessa erässä. Kiekko-Espoo onnistui toisen erän aikana kasvattamaan johtoasemansa hetkellisesti lukemiin 4-1, mutta NoU lopulta kavensi pelin maalilla lukemiin 4-2 ennen toisen erän loppua. NoU onnistui tekemään ottelun tasoitusmaalin pelin viimeisen kahden minuutin sisään Kiekko-Espoon viimeisen maalin jäädessä ottelun kolmanteen erään.

Maaleja tehtiin molemmissa joukkueissa useamman pelaajan toimesta, mutta kahdesti siinä onnistui Kiekko-Espoon Luana Perez ja NoU:n Roosa Salonen.

Pelin parhaiksi pelaajiksi valittiin Kiekko-Espoolta #93 Minka Levander ja NoU:lta #19 Mette Nurminen.

Kiekko-Espoon pelit jatkuvat joulutauon jälkeen lauantaina 6.1. Raisiossa.