EKS RINGETTE

Suomen suurin ringetteseura

Espoo on ringettekaupunki ja Espoon Kiekkoseura onkin Suomen suurin ringetteseura, jolla on koko Suomen suurin ringettekoulu sekä eniten ringettelisenssejä. 

EKS tarjoaa harrastusmahdollisuuden aina ringettekoulusta juniori-, kilpa- ja harrastejoukkueisiin asti. Ringettejoukkueet pelaavat edustusjoukkuetta lukuunottamatta Espoon Kiekkoseura eli EKS nimellä ja pelipaidoilla. 

Kaudella 2020-2021 joukkueita on jokaisella sarjatasolla vuonna 2013-syntyneistä tytöistä eteenpäin aina aikuisten naisten ja miesten harrastejoukkueisiin.

Haluatko tulla mukaan toimintaamme?

Joukkueiden omat nettisivut ja lisätietoa löydät alla olevasta linkistä!

https://juniorit.kiekko-espoo.com/ringette/

Ota myös EKS Ringeten Instagram @eksringette ja Ringeten Facebook sivut Kiekko-Espoo EKS Ringette haltuun! 


Ringettekoulu

Ringettekoulu on Espoon Kiekkoseuran pelaajapolun kivijalka. Sitä kautta ovat ponnistaneet matkaan lähes kaikki EKS-pelaajat. Ringettekoulussa voi käydä oppimassa vain luistelun alkeet, mutta myös jatkaa pelaajaksi joukkueisiin. Joukkueisiin siirrytään pääasiassa innostuksen, iän ja taitotason mukaan.

Harjoittelemme kaudella 2020-2021 seuraavasti: 

Tiistaisin Leppävaaran jäähalli klo 17.45-18.25

Lauantaisin Leppävaaran jäähalli klo 13.15-14.15

Sunnuntaisin Laaksolahden jäähalli klo 12.30-13.30

Kaudella 2019-2020 toiminnassamme oli mukana yli 150 tyttöä!

Meille on tärkeää, että jokainen lapsi viihtyy, saa onnistumisen elämyksiä ja oppii uusia asioita ringettekoulussa. Pyrimme ottamaan jokaisen yksilönä huomioon ja tarjoamaan juuri hänelle sopivaa toimintaa. Ringettekoulussa opitaan leikkien, kisojen ja erilaisten luisteluharjoitteiden avulla lajin perusteita kuten luistelua ja mailankäsittelyä. 

Lisätietoja löydät Espoon Kiekkoseuran nettisivuilta (linkki sivun alareunassa).

https://kiekko-espoo.myclub.fi/flow/events/public