JUNIORIT

Suomen suurin ringetteseura

Espoo on ringettekaupunki ja Kiekko-Espoo onkin Suomen suurin ringetteseura, jolla on koko Suomen suurin ringettekoulu sekä eniten ringettelisenssejä. 

Pelaajapolkumme tarjoaa harrastusmahdollisuuden aina ringettekoulusta juniori-, kilpa- ja harrastejoukkueisiin asti. Ringettejoukkueet pelaavat edustusjoukkuetta lukuunottamatta Espoon Kiekkoseura eli EKS nimellä ja pelipaidoilla. Kaudella 2022-2023 seura perustaa ensimmäistä kertaa myös G-tytöt EPS joukkueen, jotka pelaavat punaisilla EPS paidoilla. 

Kaudella 2022-2023 joukkueita on jokaisella sarjatasolla vuonna 2015-syntyneistä tytöistä eteenpäin aina aikuisten naisten ja miesten harrastejoukkueisiin.

Haluatko tulla mukaan toimintaamme?

Joukkueiden omat nettisivut ja lisätietoa löydät alla olevasta linkistä!

https://juniorit.kiekko-espoo.com/ringette/

Ota myös EKS Ringeten Instagram @kiekkoespooringette ja Ringeten Facebook sivut Kiekko-Espoo Ringette haltuun! 


Ringettekoulu

Ringettekoulu on Kiekko-Espoo ringeten pelaajapolun kivijalka. Sitä kautta ovat ponnistaneet matkaan lähes kaikki Kiekko-Espoon pelaajat. Ringettekoulussa voi käydä oppimassa vain luistelun alkeet, mutta myös jatkaa pelaajaksi joukkueisiin. Joukkueisiin siirrytään pääasiassa innostuksen, iän ja taitotason mukaan.

Harjoittelemme kaudella 2022-2023 seuraavasti: 

Tiistaisin Leppävaaran jäähalli klo 17.45-18.30

Lauantaisin Espoonlahden jäähalli klo 11.45-12.45

Lauantaisin Leppävaaran jäähalli klo 13.45-14.45

Sunnuntaisin Matinkylän vanha jäähalli 10.30-11.30

Sunnuntaisin Laaksolahden jäähalli klo 12.30-13.30

Kaudella 2021-2022 toiminnassamme oli mukana noin 350 tyttöä!

Meille on tärkeää, että jokainen lapsi viihtyy, saa onnistumisen elämyksiä ja oppii uusia asioita ringettekoulussa. Pyrimme ottamaan jokaisen yksilönä huomioon ja tarjoamaan juuri hänelle sopivaa toimintaa. Ringettekoulussa opitaan leikkien, kisojen ja erilaisten luisteluharjoitteiden avulla lajin perusteita kuten luistelua ja mailankäsittelyä. 

Lisätietoja löydät Kiekko-Espoon ringettekoulun nettisivuilta (linkit ringettekoulun ilmoittautumiseen löydät sivun alareunassa).

https://juniorit.kiekko-espoo.com/ringette/ringettekoulu/